Psychotherapie op maat

We bieden een brede waaier aan psychotherapie en psychodiagnostiek, op maat, voor zowel (jong)volwassenen als gezinnen en koppels. Kamp je met bepaalde gevoelens? Wij bieden je graag een luisterend oor.

Psychodiagnostiek

We bieden een hoogwaardig en kwalitatief psychodiagnostisch traject aan dankzij de gecombineerde expertise van een psychiater en psychodiagnosticus.

Meer info

Traject auticoaching

We begeleiden jongeren en volwassenen met (vermoeden van) autisme en hun omgeving.

Meer info

Kortdurende trajecten psychotherapie

Afhankelijk van de aard van de problemen en/of hulpvraag kan een kortdurend traject van psychotherapie volstaan om mensen verder op weg te helpen.

Meer info

Uitgebreide trajecten psychotherapie

Bij aanhoudende en ernstige problemen bieden we een uitgebreid traject psychotherapie aan.

Meer info

Consult psychiater

Wanneer een behandeling niet loopt zoals gewenst, er twijfel is over de diagnose of er medicatie dient voorgeschreven te worden, kan een consult bij een psychiater nodig zijn. Een psychiatrische begeleiding gebeurt steeds in combinatie met een traject bij een psychotherapeut of psycholoog binnen onze praktijk. Het is niet mogelijk om enkel en alleen door een psychiater behandeld te worden binnen onze praktijk.

Meer info

Een sterk team van specialisten

Onze aanpak

Wij zijn een groepspraktijk van psychiaters en psychotherapeuten. Door onze brede expertise en nauwe samenwerking bieden we een kwalitatief en breed aanbod in ambulante psychische zorg voor (jong)volwassenen, koppels en gezinnen.